12 апреля 2017

Совет по отделке стен из газоблока

Совет по отделке стен из газоблока

Будинки з газоблоку є досить поширеним варіантом.  Їх зведення займає мінімальну кількість часу.  Та й впоратися з цим завданням здатна практично кожна людина, що займається будівництвом будівель.  Щоб будинок був красивим, необхідно застосувати облицювальні матеріали.  Варіантів багато, потрібно підібрати найбільш підходящий за зовнішнім виглядом і вартістю.

Необхідність використання оздоблювальних матеріалів для будинків з газобетону. Газоблок- цє матеріал, який використовується для зведення будівель різного призначення.  Він містить в собі гидрофильную систему.  Тому при попаданні опадів на поверхню відбувається намокання.  Внаслідок чого, матеріал утяжеляется і окислюється, що незмінно призводить до втрати привабливості зовнішнього вигляду всієї будівлі. Для захисту поверхні доцільно використовувати облицювальні матеріали.  Найчастіше застосовуються наступні матеріали : цегла облицювальна;  фарба фасадна;  оштукатурювання;  сайдинг.
При виборі матеріалу потрібно звертати увагу, щоб він не заважав стінам «дихати» і в той же час сприяв їх утеплення при необхідності.  Саме тому не рекомендується застосування в облицювальних роботах плівковою фарби, цементного розчину або пінопластових плит.  Важливою якістю  при підборі матеріалу повинна бути їх морозостійкість і водонепроникність.
  
Лицьова цегла - особливості застосування.
Зовнішнє оздоблення будинку з газобетону може проводитися цеглою.  Цей матеріал ідеально підійде для облицювальних робіт.  Єдине, що якщо віддавати перевагу цьому варіанту, потрібно зміцнити фундамент.  При цьому ширина його повинна досягати розміру, розрахованого за формулою «цеглина + блок».  Важливо врахувати і матеріал внутрішньої обробки, особливо у ванній кімнаті.  Справа в тому, що якщо використовується варіант, що володіє властивістю низької паропроникності, тоді облицювання зовні потрібно виконувати без зазору.  Врахуйте, що в цьому випадку витрати енергії будуть вище, адже стіни мають низький тепловий опір.  Такий варіант обробки підходить лише для тих будівель, які використовуються для сезонного проживання.  Наприклад, дачної ділянки.  При монтажі цегли важливо виконати прив'язку оздоблювального матеріалу до несучої конструкції.  У такому випадку система стане монолітною.  З цією метою необхідно на 1 м2 встановити три-чотири або більше зв'язків.  Подумати про це потрібно завчасно і зробити закладку їх ще при укладанні газоблоків.
Штукатурка - що врахувати при монтажі.  Самий бюджетний варіант декоративного оздоблення будівель - штукатурка.  При створенні даної облицювання використовуються спеціальні суміші.  Необхідно врахувати, щоб шар обробки мав паропроникни властивости.  Для цього при створенні суміші потрібно ввести в неї в'яжучі складові або найкращий спосіб використовувати штукатурку  для газобетону  відповідного виробника.  При монтажі необхідно зміцнити основні елементи.  До них можна віднести отвори вікна, кути фасаду або злами профілів.
 
Заходьте на наш сайт: http://betonera.online
 
Телефонуйте: +38 097 37 02 555
                      +38 095 37 02 555
                      +38 093 37 02 555
Пожаловаться модератору