11 апреля 2017

Качество бани из газобетона

Качество бани из газобетона

Баня из газоблока

Використання для будівництва лазні, сауни з газобетону це раціональний підхід до благоустрою заміського ділянки.  Однак, при будівництві необхідно дотримання певних вимог, обумовлених властивостями цього матеріалу.  Як і всі інші матеріали, газобетон має свої переваги і недоліки.  
Переваги:  
1. Можливість виконання всіх етапів робіт власноруч.  
2. Порівняно невелика вартість матеріалу.  Зниження витрат на будівництво: газобетон дешевше дерева.  
3. Міцність і високий рівень надійності.  Газобетонні стіни лазні прослужать своїм господарям багато років.
4. Відмінні теплоізоляційні властивості матеріалу.  Як наслідок - відсутність необхідності додаткового використання утеплювачів.  
5. Несприйнятливість до поразки грибками і цвіллю.  Особливо важливо для приміщень з підвищеною вологістю, що має особливо радувати господарів.  
6. Пожежна безпека.  Для парної - не остання справа.  
7. Невисока питома щільність робить цей матеріал дуже легким.  Завдяки такої якості, істотно знижується навантаження на фундамент. Знову ж таки, економія: немає необхідності використання важких типів фундаментів.  
8. Не треба чекати, поки газобетон дасть усадку.  Експлуатація парилки можлива відразу ж по закінченню оздоблювальних робіт.
Перший етапРозробка проекту лазні.  Само собою зрозуміло, що при розробці проекту слід брати до уваги всі експлуатаційні характеристики газобетону.  У проект з необхідністю включається розділ, повністю присвячений виконанню робіт по паро та гідроізоляції лазні.  Але, незважаючи на всі ці заходи, буде краще, якщо вибрати сухий тип парилки.  
Ще одним об'єктом уваги повинна стати герметичність отворів: віконних і дверних.  Стики різних частин гідроізоляції слід ретельно заклеїти. Проекти, виконані на професійному рівні, передбачають наявність вентиляції фасадів і мембран, що забезпечує рух пара лише в одному напрямку. Основні аспекти, які слід враховувати при виготовленні проектної документації:
... читать дальше
http://teplo.zone/banya-iz-gazobloka.html
Пожаловаться модератору